Založ si blog

ČAPUTOVÁ, VYSVETĽUJ!

Nie som volič SMER-SD, ani som nikdy nebola, ale s týmto a mnohými ďalšími komentármi Ľuboša Blahu absolútne súhlasím!

ĽUBOŠ BLAHA 7. júla 2019:

Myslím, že Čaputová a Mistrík budú mať čo vysvetľovať. Toto je bomba! Bomba, čo zatrasie Slovenskom.

MISTRÍKOVI PRISTÁLO NA ÚČTE SEDEM MILIÓNOV

Dnes Nový Čas priniesol informáciu, že Robert Mistrík predal svoju firmu za neuveriteľných 7 miliónov eur, čo je zjavne premrštená cena za firmu, ktorá produkuje 10-násobne nižšie zisky.

Len pripomínam, že Mistrík sa vzdal v prezidentskej kampani v prospech Čaputovej a vyhodil tak šmahom ruky do luftu pol milióna eur, čo investoval do kampane. Len tak. Pol milióna.

AKO VRÁTIŤ MISTRÍKOVI POL MILIÓNA ZA ČAPUTOVÚ?

Však to je tá najbežnejšia vec na svete, že len tak s úsmevom hodíte do kanála pol milióna eur, spomeňte si, aj vy ste predvečerom takto vyhadzovali z balkóna milióny – to je proste úplne že, ale úplne že nepodozrivé.

Ale samozrejme, médiá, ktoré vlastní iný sponzor Čaputovej, chlapci z ESET-u, sa tvária, že to je normálka, Mistrík je proste džentlmen, otvoril Zuzanke dvere a venoval pol milióna, to džentlmeni bežne robia, čo vlastne riešite?

BIZNIS, KTORÝ SA NEODMIETA

Ale vážne: polka Slovenska teraz čakala, ako sa Mistríkovi tieto peniaze vrátia. Pretože len idiot by veril, že vysolil pol milióna len kvôli Zuzankinmu novému účesu.

Ľudia sa pýtali – a nedal náhodou tuná Robkovi M. niekto ponuku, že všetky lóve, čo vrazil do kampane, dostane späť? Plus bonus navyše? A ešte bude za hrdinu kaviarne? Ponuka, ktorá sa neodmieta… Nuž, ľudia sa pýtali, či to tak náhodou nebolo. Ako, jasné Robkovi všetci veríme, že je grant, ale predsa, dôveruj, ale preveruj.

A tak sa čakalo. Či náhodou odniekiaľ peniažky nepriletia.

PENIAŽKY Z AMERIKY, AKÁ NAHODIČKA!

A prileteli. Z Ameriky. Mistríkovu firmu za kráľovskú sumu kúpila jedna z najväčších amerických korporácií Thermo Fisher Scientific, ktorá je nacucnutá na biznis s americkou vládou, jej šéf sedí v hlavnej lobistickej skupine Business Roundtable, ktorá v podstate riadi USA a chaloši v minulosti dokonca robili biznis s mexickou firmou napojenou na drogový kartel.

A títo dnes kúpili Mistríkovu firmu za sumu, do ktorej by sa pri troche fantázie vedela zmestiť aj polmiliónová kampaň a aj dáka tá vata navyše. Ale môžu sa všetci tváriť, že však trhová cena. Perfektné.

Aj TRUBANOVI SA POŠŤASTILO, ACH, TÍ CHLAPCI OKOLO ČAPUTOVEJ MAJÚ Z PEKLA ŠŤASTIE

Tomu sa hovorí biznis. Win-win. Všetci spokojní. Čaputová vysmiata ako lečo v Prezidentskom paláci. Mistrík zahojený. Američania majú prezidentku, akú chceli. A Denník N o tom všetkom píše romantické storky.

Minule sa podobný super kšeftík podaril aj Trubanovi. Jeho firmu za brutálne prachy kúpila korporácia z Dánska, ktorá takto sprostredkúva biznis pre iné firmy. Dakto písal, že to mohol byť aj ESET, ale kto by už len veril takýmto špekuláciám, veď všetci dobre vieme, že vlastníkov ESET-u slovenská politika vôbec nezaujíma, oni sú len takí nevinní IT-čkári, nudní chlapci z párty na fakulte elektrotechniky.

NO PROSTE HLÚPY KUPEC, ČO RIEŠIME?

Ale ten dakto o Trubanovej firme písal, že do kúpnej sumy sa pokojne mohla skryť aj vata, ktorá sa potom použije na kampaň Progresívneho Slovenska a samozrejme aj slečny Čaputovej.

Ale kto by to dokázal? Dáni proste zaplatili príliš veľa, lebo sú sprostí. Tak ako teraz Američania. To sa stáva. Nikto nie je hlupejší ako nadnárodné korporácie. A Truban a Mistrík sú proste výborní obchodníci, šťastlivci, žijú si svoj americký sen. Kto by neveril?

TRUBAN, MISTRÍK, ESET, TO VŠETKO SÚ LEN KOZMICKÉ NAHODIČKY

A zhodou okolností sú obaja, Truban aj Mistrík, odídenci z SaS, politicky prepojení na Progresívne Slovensko, ktoré brutálne vyhovuje americkým liberálom. A obaja nejako pomohli Čaputovej. Ale to je len náhodička.

Rovnako ako je náhodička, že vlastníci ESET-u financujú Progresívne Slovensko, Denník N aj Čaputovej kampaň… a podľa ruského Ministerstva zahraničných vecí sú napojení na americké tajné služby… Ale to všetko sú len také kozmické náhodičky, bum bác, kvetináč padne na hlavu, poznáte to, stane sa, smola, nič iné.

SLOVENSKO ČAKÁ ZEMETRASENIE – VYSVETĽUJ, ČAPUTOVÁ, VYSVETĽUJ

Takže takto, milá Zuzanka. Ehm, pani prezidentka. Zatiaľ.

Ak sa prevalí, že Mistrík nebol iba samaritán na voľnej nohe, a že len istý Veľký brat túžil pomôcť do úradu istej blondínke a odfinancoval tu prevzatie moci , tak to bude taký škandál, že Slovensko zažije zemetrasenie. Najväčšie zemetrasenie od 89.

Prosíme o vysvetlenie. Zatiaľ len prosíme.

Mistrík, Truban, Čaputová – tieto mená začínajú znieť ako prezývky z nejakého nepodareného amerického gangsterského filmu. Tak šup, vysvetľovať!

Ľudia, oni nám idú na hulváta ukradnúť Slovensko. Za americké prachy. Toto nenecháme tak!

Otvorený list Kiskovi

16.01.2020

Ľuboš Blaha napísal Kiskovi otvorený list, ktorý tu zdieľam: OTVORENÝ LIST KISKOVI – ODPOVEĎ NA JEHO LIST ROBERTOVI FICOVI AHOJ ANDREJ, nikdy sme sa nestretli, pretože s gaunermi sa nestýkam. Píšem ti otvorený list, pretože ti niekto musí povedať, že iba nemorálne monštrum ako ty dokáže politicky zneužívať vraždu dvoch mladých ľudí. Tak veľmi si chcel svojim [...]

Chceme od vlády tak veľa?

08.11.2019

Marek Tršo to napísal krásne polopate. Pochybujem však, že jeho príspevok osloví tých nenažrancov, ktorých sa to týka! Treba sa konečne vzoprieť a dosiahnuť, aby páni poslanci zarábali adekvátne svojim výkonom pre svojich voličov! Podľa mňa by mali mať platy maximálne vo výške dvojnásobnú minimálnej mzdy, veď aj tak budú na tom lepšie ako poctivo pracujúci človek. [...]

Riešme, čo nás trápi!

26.10.2019

Vážení, kašlime už na Pentu, Haščáka, aj Kočnera! Riešme radšej našu situáciu a spojme sily, aby sa v našej vlasti mali dobre ľudia, ktorí pre tento štát niečo aj urobili a odviedli kus dobrej práce! Pred novembrom 1989 sme vybudovali mnoho dobrého pre občanov, čo za tých 30 rokov len chátra! Pani politici sa starajú o svoje vrecká, vôbec im nejde o dobro národa! [...]

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Gruzínsko schválilo návrh sporného zákona o zahraničných agentoch

16.04.2024 18:05

Krajina je zo zákona pobúrená a Západ sa ho obáva, pretože podkopáva šancu Gruzínska na pripojenie sa k EÚ.

Zlata Pažoureková

Nerob iným to, čo nechceš, aby robili tebe

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 36444x
Priemerná čítanosť článkov: 3037x

Autor blogu

Kategórie