Založ si blog

Chceme od vlády tak veľa?

Marek Tršo to napísal krásne polopate. Pochybujem však, že jeho príspevok osloví tých nenažrancov, ktorých sa to týka!
Treba sa konečne vzoprieť a dosiahnuť, aby páni poslanci zarábali adekvátne svojim výkonom pre svojich voličov!
Podľa mňa by mali mať platy maximálne vo výške dvojnásobnú minimálnej mzdy, veď aj tak budú na tom lepšie ako poctivo pracujúci človek. Nakupujú za bagatel a ani si neplnia svoje pracovné povinnosti. Mnohým sa ani neuráči dostaviť na zasadnutie parlamentu!
U mňa by okamžite mali absenciu a finančný postih!

A teraz Vám chcem niečo odkázať, “ MILÁ VLÁDA „!!!!!!
Vy sa ešte stále čudujete prečo toľko mladých chodí do zahraničia?! Ste zdrvení z toho, že na Slovensku nemá kto pracovať?! Že sú ľudia nespokojní?! Do kedy budeme otrokmi vo vlastnom štáte, do kedy budú musieť muži, partneri, manželia odchádzať za pracou, musia opustiť svoje partnerky, rodiny len preto aby prežili, pre to aby sa mohli osamostatniť a založiť si rodinu!!
Pýtate sa prečo?!
V priemere mladý človek zarobí 500/600€, ale na to, aby zabezpečil rodinu, bývanie a všetko, potrebujete viac ako tie drobné, ktoré nám dávate za tvrdú prácu, môžeme sa zdriet z kože a viac nedostaneme, základ je, že vy si za naše mozole zdvíhate platy, pretože Vám niekoľko stovák nestačí!!!!! Nech sa páči, skúste mať taký príjem a žiť!!!
A teraz milé osadenstvo v parlamente, rodičovský príspevok na jedno dieťa je smiešnych cca 240€, dajte túto sumu slobodnej mamičke s jedným dieťaťom, či dokáže sa postarať a obstarať všetko!!!!! Dajte to svojej manželke bez žiadneho iného príjmu, ako s tými drobnými náloží! Teraz budú sviatky, ako môže matka dokázať vyžiť a dieťaťu kúpiť aspoň nejaký dar?! Ak by sme si navzájom nepomáhali, tak si nechcem a ani neviem predstaviť tú utrpenu matku pri pohľade na svoje dieťa, ktoré si pod stromčekom nenájde ani ten najmenší darček!!!!
Vás ani trochu nemrzí, že Slováci do slova živoria z mesiaca na mesiac, prepočítavajú každý cent aby dokázali svoje rodiny uživiť 30/31 dni v mesiaci!!!!
A vy milostiví, máte tú drzosť stále zdražovať všetko, z čoho máte osoh!!!!!!
HANBITE SA, ŽE ROBÍTE Z NÁS OTROKOV, ŽE DETI NEMÔŽU VYRASTAŤ PRI SVOJICH RODIČOCH, PRETOŽE TI MUSIA PRACOVAŤ OD RÁNA DO VEČERA!!!!!!!!!!!
Uvedomte si jednu podstatnú vec, každým dňom si znepriatelujete svoj ľud a je len otázkou času, kedy konečne sa všetci spolčíme a budeme bojovať za svoju slobodu!!!!
Poprosim každého, kto si to prečítal a súhlasí s týmto názorom aby to dal zdieľať, nech si to prečíta čo najviac ľudí! Takto sa nedá ďalej žiť a stále im všetko tolerovať!!!

Otvorený list Kiskovi

16.01.2020

Ľuboš Blaha napísal Kiskovi otvorený list, ktorý tu zdieľam: OTVORENÝ LIST KISKOVI – ODPOVEĎ NA JEHO LIST ROBERTOVI FICOVI AHOJ ANDREJ, nikdy sme sa nestretli, pretože s gaunermi sa nestýkam. Píšem ti otvorený list, pretože ti niekto musí povedať, že iba nemorálne monštrum ako ty dokáže politicky zneužívať vraždu dvoch mladých ľudí. Tak veľmi si chcel svojim [...]

Riešme, čo nás trápi!

26.10.2019

Vážení, kašlime už na Pentu, Haščáka, aj Kočnera! Riešme radšej našu situáciu a spojme sily, aby sa v našej vlasti mali dobre ľudia, ktorí pre tento štát niečo aj urobili a odviedli kus dobrej práce! Pred novembrom 1989 sme vybudovali mnoho dobrého pre občanov, čo za tých 30 rokov len chátra! Pani politici sa starajú o svoje vrecká, vôbec im nejde o dobro národa! [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Zlata Pažoureková

Nerob iným to, čo nechceš, aby robili tebe

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 36722x
Priemerná čítanosť článkov: 3060x

Autor blogu

Kategórie